Choď na obsah Choď na menu

Približne po roku chodenia s mojou priateľkou, som sa rozhodol oženiť sa s ňou. Jej matka, moja budúca svokra je geniálna! (navyše je to dobrý kus!). Ona sama sa angažovala na kompletnej príprave svadby: kostol, hudba, fotograf, kvety, atď...
Prednedávnom mi zavolala, aby som k ním prišiel a skontroloval zoznam pozvaných hostí, kedže ho bolo potrebné zredukovať, pretože presahoval naše možnosti. Keď som prišiel, skontrolovali sme zoznam a zredukovali ho na 150 pozvaných hostí. A potom som zostal s otvorenými ústami...
Zrazu mi hovorila, že vždy som sa jej páčil, bol som pre ňu atraktívny a že kedže už čoskoro budem ženatý muž, ešte predtým než by sa to stalo, chcela by sa so mnou vyspať. Postavila sa a kráčala zmyselne do spálne, prechádzajúc okolo mňa mi do ucha pošepkala, že viem, kde sú dvere do spálne kde ma bude čakať! Zostal som stáť ako prikovaný, až som sa konečne rozhodol, čo musím spraviť! Utekal som von dvermi, vyšiel som na ulicu a vonku ... som zbadal jej muža /budúceho svokra/ opierajúceho sa o kapotu môjho auta s úsmevom na tvári.
Myslím, že mi hovoril niečo o tom ako chceli so ženou vyskúšať, či si ich dcéra berie toho pravého muža a že ja som splnil skúšku na výbornú.
Potriasol mi ruku a objal ma, bez toho, aby som sa ja ešte vždy ohúrený, zmohol čo len na slovo. Jediné, čo si pamätám, bolo, že som si iba utekal do auta po kondóm. 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Pedro - xdfb

3. 8. 2010 22:00

pecka...

amanda - :-P

10. 1. 2010 15:09

typický chlap

timushqa - ouu :D

20. 6. 2009 14:05

jezisiiii :D:D