Choď na obsah Choď na menu

Prečo vzťah medzi mužom a ženou nebude nikdy 1-tvárny

1. Mužská reč
Ženy sú presvedčené, že muži v krčmách sa zásadne rozprávajú o sexe, autách a futbale. To vôbec nie je pravda. Muži v krčme sa nerozprávajú. Iba celé hodiny vysedávajú, hlúpo sa usmievajú a objednávaju si ešte jedno pivo.
2. Večierky
Muži chcú ísť domov až vtedy, keď sa večierok skončil. Alebo ešte neskôr. Ženy chcú ísť domov ešte predtým, ako sa večierok začal. Alebo este skôr.
3. Sedenie
Ženy nechcú stáť. Najradšej by si všade hneď sadli - aj keď tam nie sú stoličky. Ale keď už stoja, potom by chceli aj tancovať. Muži nechcú sedieť. Chcú stáť, alebo si hneď ľahnúť.
4. Oblečenie I.
Muži nenávidia, ak si majú obliecť šaty iných ľudi. Ženy milujú, ak si môžu obliecť tričká, košele, pulóvre a ponožky svojich mužov, ktoré takto postupne miznú v ich skriniach. Jedinou výnimkou je kúpaci plášť. Tento sa obvykle povaľuje s vyhrnutými rukávmi v kúpeľni.
5. Oblečenie II.
Ženy ovládajú čarovný trik, ktorý sa muži nikdy nenaučia: magické zmiznutie čiernych ponožiek v pračke.
6. Podnebie
Ženy poznajú iba dve podnebné pásma. Antarktídu a Afriku. Buď mrznú, alebo sa potia na smrť. Zvyčajne mrznú. A ak nemrznú, tak preto, lebo na seba prehodili mužovú bundu. Potom mrzne on.
7. Jedlo I.
Ženy vždy jedia šalát. Muži jedia šalát len vtedy, ak leží medzi dvoma krajcami chleba a kúskom pečeného mäsa.
8. Jedlo II.
Ženy su pred najedením blízko smrti z vyhladovania a po jedle im je zle. Muži sú schopní pojesť veľa, aj keď vôbec nie sú hladní.
9. Toalety I.
Ženy sú presvedčené, že muži si na toaletách zakaždým porovnávajú dľžky svojich penisov. Muži si myslia, že ženy chodia na toaletu v skupinách preto, lebo nemajú nič, čoho by sa mohli držať. Obidve domnienky su nesprávne.
10. Toalety II.
Ženy zabúdajú po použití toalety zdvihnúť záchodovú dosku. Muži zabúdajú po použití záchodovú dosku sklopiť. Obidvaja zabúdajú vyčistiť kúpeľňu.
11. Tašky
Mužom sa všetko zmestí do vreciek. Ženy si všetko odkladajú do kabelky. V tejto kabelke je ešte jedna malá taštička, v ktorej je ešte menšia taštička.
12. Autá I.
Keď kupujú auto ženy, je dôležitá jeho farba a to, či je pod protislnečným krytom aj zrkadielko. Muži pri kúpe auta kopú do pneumatík, pozerajú pod kapotu a na to, koľko ukazuje tachometer.
13. Autá II.
Ženy dodržiavajú prikázanú rýchlosť, muži nie. Ženy rady stoja v dopravných zápchach. Muži si radšej vyberú bočnú, ale voľnú trasu. Ženy vždy poznajú skratku, muži tiež.
14. Zdravie I.
Ak sa žena necíti dobre, ide k lekárovi. Ak sa cíti dobre, ide tiež. Muži chodia k lekárovi až vtedy, keď im je už tak zle, že už nemôžu ísť k lekárovi.
15. Zdravie II.
Ženy su stále choré. Muži nie sú nikdy chorí. Ale ak sú muži chorí, potom su  veľmi chorí.
16. Sex
Po sexe chcú muži spať, ísť domov alebo do práce. Ženy sa chcú po sexe rozprávať, ísť do kúpeľne alebo do postele.
17. Činnosť
Ženy sú schopné robiť dve veci naraz. Napríklad: žehliť a pozerať televíziu, telefonovať a lakovať si nechty, čítať a rozprávať. Muži    to nevedia. Až na jednu výnimku: pozerať televíziu a spať.
18. Práca
Ženy od mužov očakávajú, že dokončia každú začatú prácu. Muži vedia, že každá práca má vlastný, citlivý život. Keby ju skončili, bolo by to takmer to isté, ako keby ju zabili.
19. Návod na použitie
Ženy principiálne nečítajú žiadne návody na použitie, pretože očakávajú, že ak stlačia gombík, stane sa presne to, čo chcú. Muži vždy čítajú návod na použitie, pretože chcú nájsť vysvetlenie, ako prístroj potom zasa poskladať dohromady.
20. Vzťah
Ženy žijú s mužmi preto, lebo potrebujú niekoho, kto číta návody na použitie. Muži žijú so ženami preto, lebo potrebujú niekoho, kto    týmto návodom aj rozumie.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

b33ro - ...

14. 4. 2010 17:28

super 17 je skutočnosť :D