Choď na obsah Choď na menu

1.) Nikdy, za ziadnych okolnosti si nezoberte naraz prasky na spanie a prehanadlo.


2.) Je len velmi uzka hranica medzi ”hobby” a ”dusevna choroba”.


3.) Ludia ktori sa s tebou chcu podelit o svoj nabozenske nazory, skoro nikdy nechcu aby si sa ty delil s nimi o svoje.


4.) Nikdy si nepoplette svoju karieru so zivotom.


 5.) Nikoho nezaujima ci tancujete dobre. Proste sa postavte a tancujte.


6.) Nikdy neliz steakovy noz.


7.) Najdestruktivnejsiu silu vo vesmire maju klebety.


8.) Pride raz cas, ked by ste mali prestat ocakavat od inych ze tvoje narodeniny budu brat ako velku udalost. Ten cas nastal v jedenastich.


9.) Jedina vec, ktora spaja vsetky ludske bytosti, nezavisle na veku, pohlavi, nabozenstve, ekonomickom statuse alebo etnickom povode je, ze vo svojej hlbke my VSETCI verime ze sme lepsi ako priemerni vodici.


10.) Clovek ktory je dobry na vas a zly na casnika, nie je dobry clovek. 


11.) Nikdy sa nebojte robit nieco nove. Spomente si ze Archu postavil jeden amater a Titanik postavila velka skupina profesionalov.


12.) Myslienka dna: Muzi su ako dobre vino. Zacinaju ako hrozno a je na zenach, aby z nich vytlacili to najlepsie, az kym sa nezmenia na nieco akceptovatelne s cim sa da mat obed.


13.) Najdolezitejsia: Na prsne implantaty a Viagru sa mina podstatne viac penazi ako na vyskum Alzheimera. To znamena ze okolo roku 2030 tu bude siroka dochodcovska populacia s krasnymi prsiami a obrovskymi erekciami, ktora si ani za certa nespomenie, co s nimi robit.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

koki - cest

26. 8. 2009 4:52

nikdy nebut pokrytec voci svojej rodine nikdy neziadaj peniaze za to co si nekupil ked mas nieco naviac daj bratovi alebo sestre neohovaraj nevyvisuj sa nad nimi lebo na starobe ostanes sam a budes sa rozpravat sam zo sebov a vsetko olutujes ale to uz bude neskoro'